Lansering av nye nettsider for Arendal

Arendals sider på Visit Norway har fått ett fullstendig ansiktsløft. Som en del av Visit Sørlandets avtale med visitnorway.com om presentasjon av Sørlandet på samme plattform, har turen kommet til Arendal.

Skjermbilde av forside Arendal.com

Nye freshe sider for Arendal lanseres idag.

Arendal har lenge hatt en avtale med visitnorway.com om profilering, så her lå det allerede mye informasjon om Arendal fra før. Vi har slettet utdatert informasjon, oppdatert mange av artiklene, fylt på med nye artikler og satt opp en helt ny forsidepresentasjon med store, fine bilder i et forsideslideshow. Samarbeidet Visit Sørlandet/Arendal Turistkontor har virkelig stått på i løpet av mai måned for å få sidene klare før sommerseongen, og vi vil bruke den nærmeste tiden til å legge opp ytterligere innhold på sidene.

Responsiv design 

De nye sidene er tilpasset dagens krav til nettsider. De tilpasser seg automatisk alle flater; om du er på desktop, nettbrett eller mobil. Dette gjorde ikke de gamle sidene, og overgangen skjer like etter at Google har annonsert at de har begynt å straffe nettsider som ikke er mobiltilpasset med lavere ranking i søkemotoren.

Oppgradering av produktdatabasen pågår

Samtidig har vi også startet en storstilt opprydding i produktbasen til Arendal, som ledd i forberedelser til overgang til nytt publiseringsverktøy januar 2015. Visit Norway har inngått avtale med den amerikanske leverandøren Simple View, og alle destinasjoner som har avtale med Visit Sørlandet blir også flyttet over i den nye løsningen.

Den nye løsningen krever store endringer i forhold til bildestørrelser og formater og vi benytter anledningen til å gå gjennom alt av produktoppføringer.

Har du spørsmål om den nye nettsiden, ta kontakt med Monica Lunøe-Rand i Arendal Kommune eller Hildegunn Skage Teinum i Visit Sørlandet.

Har du spørsmål om produktoppføringen din på arendal.com – ta kontakt med Christina Sæthre på Arendal Turistkontor.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s