Kristiansandsbedrifter: Bli synlige på nett med Visit Sørlandet

Står ikke bedriften din oppført i den ferske reiselivsguiden for Kristiansand? Slapp av – nå skal vi få deg inn i en komplett oversikt på tre nettsteder og en app. Helt gratis for deg. 

Tekst: Inge Dalen og Hildegunn S. Teinum

Visit Sørlandet ønsker å gi turistene som kommer til byen og regionen en bedre og mer komplett oversikt over Kristiansands samlede tilbud, og tilbyr derfor alle Kristiansandsbedrifter gratis oppføring på nett, opplyser Elisabeth Høibo, salgs- og markedsmedarbeider i Visit Sørlandet.

Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet med Kristiansandsguiden 2014 Foto: Hildegunn S. Teinum, Visit Sørlandet

Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet med den ferske Kristiansandsguiden.

Fire gratis oppføringer i ett

-Vi skal gjøre bedriftene synlige og søkbare og samle alle på ett sted. Dette vil være det beste for bedriftene og for kundene som er på besøk eller planlegger besøk, sier hun. Bortsett fra at «ett sted» i dette tilfellet dreier seg om hele fire steder der alle er samlet.

Høibo stiller med kurven full av den rykende ferske Kristiansandsguiden, den offisielle oversikten over attraksjoner, restauranter, aktiviteter, festivaler, museer og så videre. Nå skal den spres og deles ut over hele byen, inkludert i den nye turistinformasjonen i Rådhuskvartalet. 

Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet foran Thon Hotel Wergeland på sykkel

Kristiansandsguiden distribueres rundt til byens bedrifter i disse dager. Foto: Inger Hutchinson, Visit Sørlandet

I år er første gang Visit Sørlandet står for produksjonen av turistguiden, som i den anledning har fått en oppdatert og friskere design. Reiselivsbedriftene som figurerer i papirguiden, har betalt for oppføringen der.

Men når oversikten nå skal på nett, skal alle med, og det helt gratis. Målet er altså å lage en komplett oversikt over alle reiselivsbedriftene i Kristiansand, på følgende nettsteder: 

*visitkrs.no

*visitsorlandet.com

*visitnorway.com

Pluss oppføring på Visit Norways reiseapp, «Norge rett i lomma».

Slik blir du med i gjengen

-Vi gjør dette fordi vi ønsker at alle reiselivsbedriftene skal være synlige når gjestene kommer til byen vår. Da skal de få opp alle tilbudene samlet, ikke bare de bedriftene som har betalt seg inn, begrunner Elisabeth Høibo.

Hun oppfordrer reiselivsbedrifter som ikke allerede er med i Kristiansandsguiden til å sende en epost til event@visitsorlandet.com

Da får bedriften tilsendt et skjema som skal fylles ut med info. Høibo understreker at bedriften må registrere seg på reiselivsnettstedet TripAdvisor og opprette en Google-konto som betingelser for oppføring. Hensikten med dette er selvsagt å gjøre bedriftene synlige på nettet når gjestene søker og gi bedriftene et mer bevisst forhold til hva kundenen skriver og mener om dem på nett. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s