Er Google Lokalt viktigere en TripAdvisor?

Er Google Lokalt viktigere en TripAdvisor?

Google Lokalt er Google sin nye versjon av Google Steder. Nå er selve løsningen implementert som en del av Google Pluss. På Google Lokalt kan du legge inn bilder, informasjon, kontaktinfo, åpningstider med mer.

Google annonserte i dag at de kjøper Frommer´s. Dette er en populær reiseguide, og Google planlegger etter det jeg kan se å integrere denne i sine tjenester. Aksjekursen til TripAdvisor og Yelp gikk kraftig ned etter at denne nyheten ble kjent.

Anbefalinger

Google kjøpte i 2011 opp en leverandør av anbefalinger som heter Zagat. Denne tjenesten er allerede implementert i Google Lokalt, og gjør at brukere kan legge inn tilbakemeldinger på oppholdet. Det er stor sannsynlighet for at din bedrift allerede er opprettet i løsningen, og derfor er det veldig viktig at du tar kontroll over oppføringen.

Dersom du har kontroll på oppføringen kan du svare på henvendelser og tilbakemeldinger.

Google Lokalt er en gratis oppføring.

SØK, SØK og SØK

Slik vises Yess! Hotell i Google søk. Anmeldelser linker til Google Lokalt siden til hotellet.

Veldig mange sjekker anbefalinger på steder som de planlegger å besøke. Mange av disse skjer i søkemotoren til Google, og Google Lokalt oppføringene vises ofte svært høyt. En oppføring som har god beskrivelse, bilder og mange anbefalinger vil også komme høyere i søk en andre. Derfor vil du kunne rangere høyt på søk i ditt nærområde om du allerede nå tar kontroll på denne oppføringen.

Dersom bedriften ikke allerede ligger i Google er det enkelt å opprette denne i Google Pluss.

Google Pluss vokser og er allerede viktig.

Selv om det fremdeles er mye mer aktivitet og brukere på Facebook, er Google Plus allerede kjempeviktig når det gjelder søk. Fordelen med Google Pluss er at den sosiale delen er integrert i selve søkemotoren. Google Pluss har også mange andre sterke sider, og personlig tror jeg denne plattformen kommer til å vokse kraftig i tiden fremover.

Ta kontroll i dag.

Anbefaler alle å ta kontroll over sin oppføring allerede i dag. Bruk litt tid på å oppdatere informasjon, og utforske Google Pluss. Du trenger ikke bruke mye tid for å få dette til.

Har du erfaringer eller tanker om Google Lokalt så gi gjerne en tilbakemelding nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s