Nytt om navn i Visit Sørlandet

En hektisk sommersesong begynner å gå mot innspurten. Visit Sørlandet går høstsesongen i møte med to nye medarbeidere pluss en stipendiat på laget:

Eirik Leirgulen (35) ble like før sommeren ansatt som nytt «digitalt mediahue» i Visit Sørlandet. Han har mange års erfaring fra it- og teknologibransjen, og vil ha hovedansvar for oppfølging og utvikling av Visit Sørlandets digitale strategi. I tillegg vil han ha ansvar for den «digitale verktøykassen» i arenaprosjektet Arena Usus. Eirik begynte så vidt i jobben før sommeren, og vil være 100 % på plass fra 6.august.

Janne Kløvning Kvivik (24) er tilsatt i et års vikariat som markedskoordinator med ansvar for salg- og booking i det norske markedet. Hun er vikar for Elisabeth Høibo som har barselpermisjon. Janne er utdannet markedsøkonom fra BI og Norges Kreative Fagskole. Janne har hovedansvar kundekontakt og oppfølging mellom reiselivsaktørene og Visit Sørlandet Booking. Janne er allerede i gang i stillingen, og har i løpet av sommeren hatt fokus på å sette seg inn i bookingsystemet, tilrettlegging og salg av online aktiviteter m.m.

Inger Hutchinson (29) starter 1.september som stipendiat i Arena Usus/Visit Sørlandet. Stipendiatstillingen er en del av et nytt samarbeid mellom Vest Agder Fylkeskommune og Universitetet i Agder. Inger har en bachelor i reiseliv og opplevelse fra UiA, og vil ha en 12 måneders stipendiatstilling knyttet til bedriftene i Arena Usus. Hun skal hospitere ved Kino Sør (fokus på CRM system), Vest-Agder Museet (fokus på digital synlighet) og Clarion Hotel Ernst (fokus på samfunnsansvar).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s