Optimisme og rekordforhåndssalg hos aktivitetsfirmaet Troll Aktiv

Tross mange dystre meldinger fra våre utenlandske markeder melder aktivitetsfirmaet Troll Aktiv på Evje om meget gode forhåndsbookinger for 2012.

Troll Aktiv tilbyr et variert aktivitetsprogram gjennom hele året for sine gjester, og selv om raftingaktiviteten i sommerhalvåret er absolutt størst melder selskapet om at skisesongen er så og si fullbooket med grupper fra Danmark og England.

I perioden midten av januar til slutten av mars har Troll Aktiv skigrupper på tur i Evje-området og Ljosland/Bortelid i Åseral.

Rekordstor forhåndsbooking av aktivieter og overnatting for 2012

Troll Aktiv melder om at de innen utgangen av desember 2011 hadde forhåndssalg for 6 millioner kroner på opplevelsesturer og overnatting for sommeren 2012. Selskapet har aldri tidligere opplevd så stort forhåndssalg, og ser med optimisme på sommersesongen.

Avansert førstehjelpskurs for første gang i Norge

Som en «Kick start» på sesongen arrangerer Troll Aktiv det avanserte førstehjelpskurset WEMSI First Responder. Dette kurset har aldri tidligere vært tilgjengelig i Norge, og retter seg spesielt mot aktører som driver med friluftsbaserte aktiviteter og/eller villmarksopplevelser. Kurset er åpent for påmelding, og passer for alle som jobber med villmarks- ogfriluftsaktiviteter.

Mer info om kurset:

TrollAktiv are hosting a WEMSI First Responder (First Aid Course) at TrollAktiv in Evje Norway. 2nd to the 7th April 2012.

The course will be in English and is an open course.

Please email me at simon@trollaktiv.no if interested or require more details

WEMSI Europe
www.wemsi-europe.org

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s