Juli gav rekord i antall online bookinger i Visit Sørlandet Booking

Tross en regnfull juli opplevde Visit Sørlandet AS rekord i antall online bookinger gjennom bookingselskapet Visit Sørlandet Booking AS.

Foreløpige tall for juli viser at det er 41,35 % økning i antall bookinger sammenlignet med samme periode i 2010.

Overgang til en mer «smooth» bookingdialog kombinert med markedsaktivitetene i Visit Sørlandet AS har gitt gode resultat for juli-bookingen i selskapet.

Det blir spennende å se hvordan de generelle besøkstallene for juli blir på Sørlandet når SSB sine tall foreligger i begynnelsen av september.

Av erfaring vet vi at mye regn og dårlig vær i begynnelsen av juli ofte gir seg utslag i kortere oppholdstid og noe nedgang i den «tradisjonelle» campingtrafikken. Samtidig opplever gjerne besøksattraksjonene og typiske «innendørsaktiviteter» en økning i besøkstallene. Det samme regner vi også med at vi vil se hos handelsstanden i landsdelen – det kommer allerede nå meldinger fra de ulike byene i landsdelen om omsetningsrekorder i julihandelen.

Sommervarmen på Sørlandet satte inn for full styrke i forrige uke. Det er meldt om godt vær og «smeigedager» fremover – og som kjent varer sommeren også i august på Sørlandet…:).

Det er full trøkk i fremover med Trebåtfestival i Risør, Eikerapen Roots Festival i Åseral, Nytelsesfestival i Grimstad og konsert med Ozzy Osbourne i Kristiansand førstkommende helg og EM i sandvolleyball i samme by neste helg. Bare for nå nevne noe noe av alt det som skjer på Sørlandet fremover…. :).

Vi gleder oss over det som ser ut til å bli en ganske så ok juli måned (41,35 % vekst i online booking er ikke så værst!), og hygger oss med tanken på den deilige august måned som ligger foran oss med morill og krabbetokt i skjærgården kombinert med friske turer i fjellheimen i Åseral, Sirdal og Setesdal….

Heidi Sørvig – daglig leder Visit Sørlandet

En kommentar om “Juli gav rekord i antall online bookinger i Visit Sørlandet Booking

  1. Tilbaketråkk: En ganske “allright” juni på Sørlandet « Visit Sørlandets Bransjeblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s