Vil gjestene komme tilbake til Sørlandet – og anbefale andre å reise hit?

Det er sommerens store spørsmål!

Hvor fornøyde er våre feriegjester på Sørlandet? Er de så fornøyde at de ønsker å komme tilbake, og i så fall – er de så fornøyde at de vil anbefale andre om å reise til Sørlandet?

Gjennom arenaprosjektet USUS gjennomfører vi i sommer en «gjenkjøpsundersøkelse» for å kartlegge tilbøyeligheter til gjenkjøp og anbefaling av Sørlandet for feriemål for andre.

Vi liker å tro at Sørlandet har mange fornøyde gjester, men vi trenger mer dokumentasjon og kartlegging av hvordan feriegjestene våre faktisk oppfatter ferien sin på Sørlandet. Er det så bra at de vil anbefale det til andre? Dersom ikke – hvorfor? Dette og flere faktorer skal kartlegges gjennom sommerens «gjenkjøpsundersøkelse».

Undersøkelsen gjennomføres i regi av Agderforskning, og i tillegg til bedriftene i Usus-klyngen vil vi måle gjestestrømmer i fritidsbåttrafikken og byene langs Sørlandskysten. Hovden som viktig trafikknutepunkt i fjellet er også med som målepunkt.

Resultat av første «gjenkjøpsundersøkelse» vil etter planen være klart for presentasjon under høstens Usus-konferanse som arrangeres som en del av Arendal LIVE 13. – 14.oktober.

En hektisk sommersesong er i gang her i sør – det blir spennende å se om Sørlandet leverer «varene» til gjestene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s