Presseresultater

Vi har stadig vekk journalister på besøk på Sørlandet, og vi jobber stort sett sammen med Innovasjon Norge for å få kvalifisert presse fra våre satsningsland (Tyskland, Nederland, Danmark). Her får dere et knippe av de resultatene som har kommet i det siste.

Duiken var på besøk i mai 2010, og lagde to flotte artikler om dykking på Sørlandet. Den ene artikkelen hadde fokus på områdene rundt Mandal og Lindesnes, den andre tok for seg dykking utenfor Kristiansand. Spesielt fokus for artiklene var vrakdykking og kløfta på Lindesnes. Duiken 1-2011

Nederlandske «Waterkampioen» leverte en artikkel om seiltur fra Nederland til kysten av Sørlandet. En flott artikkel som tar for seg kyststrekningen Søgne til Risør.

I Dagsavisen sist helg ble 50 reisetips for hele Norge presentert, hvorav 3 av disse tipsene var fra Sørlandet. Skottevik Feriesenter som ble kåret til Norges beste campingplass i 2010 ble omtalt, sammen med Bjåen Fjellstoge på Hovden – kåret til Norges hyggeligste hotell av Dagbladet og Kristiansand – som omtales som en av Norges deiligste sommerbyer. Fyrferie er representert ved Store Torungen Fyr utenfor Arendal.

I årets utgave av Great Golf of Course (2011) er det en flott artikkel om Kvinesdal og omegn golfklubb og golfbanen Skaren ved Utsikten i Kvenesdal. Golfbanen ble i 2007 kåret til «Norges golfperle» og artikkelen gir en detaljert beskrivelse av en runde på golfbanen.

Vi venter selvfølgelig også på endel resultater fra presseturer som ble gennomført i 2009 og 2010, og har en mange ulike presseturer planlagt for 2011.

For mer info – ta kontakt med Hildegunn Skage Teinum, Visit Sørlandet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s