Studietur og workshop i Hamburg 2.-4. mai

I forbindelse med Visit Sørlandets deltakelse i Innovasjon Norges utenlandskampanjer 2011 reiser en liten delegasjon fra Sørlandet på workshop i Hamburg neste uke.

Innovasjon Norge arrangerer hvert år en temaworkshop for deltakerne i temaprosjektene fiske og vandring. I år avholdes workshopen 3. mai, og i år arrangeres også en generell workshop dagen etter. På workshopen kommer utenlandske turoperatører fra Tyskland, Nederland, Østerrike og Sveits, og her kan deltakerene booke avtaler på forhånd med de aktørene de finner interessante. Selve workshopen foregår etter «speed-dating»-prinsippet; korte, effektive samtaler på 15 minutter med formål å skape nye avtaler mellom turoperatør og bedrift. Turoperatørenes rolle står fremdeles sterkt i Europa, og kanskje aller mest i Tyskland, og det er derfor viktig for bedrifter som ønsker å satse på utlandet å skaffe seg turoperatører som gir trafikk.

Deltakelsen på temaworkshopen forutsetter deltakelse i Visit Sørlandets utenlandskampanjer, og i år deltar følgende bedrifter fra Sørlandet:

  • Hovden Fjellstoge
  • Destinasjon Hovden
  • Sølvgården Hotell og Feriesenter
  • Troll Aktiv
  • Farsund Resort
  • Tregde Feriesenter
  • Visit Sørlandet AS (observatør)
Samtidig arrangerer Innovasjon Norge Tyskland en studietur for deltakerne i fiskeprosjektet. Undertegnede – Hildegunn S. Teinum fra Visit Sørlandet – er prosjektleder for Sørlandets deltakelse i dette prosjektet, og jeg deltar på studieturen 2. og 4. mai, sammen med ven-Arne Thuesatd fra Tregde Feriesenter. På programmet står blant annet besøk hos forlaget «Jahr Top Special» som blant annet utgir «Blinker» – Europas største fiskemagasin, presentasjon av turoperatøren «Angelreisen Hamburg» og besøk hos Innovasjon Norge hvor vi får en presentasjon av en ny studie om tyske fisketurister, gjennomført av Kristin Macht, student ved universitetet i Trier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s