Nå bookes sommerferien!

Det er stor aktivitet i bookingen av sommerferie på nett via Visit Sørlandet Booking (VSB) i disse dager.

I februar har omfanget av bookinger vært godt over fjorårets nivå, noe som forteller oss at markedet er «på» og bestiller så snart det legges ut ledig kapasitet for salg i bookingbasen!

Det er stor trafikk på Dyreparken.no for bestilling av overnatting i forbindelse med Sabeltann-forestilling planlagt besøk i Dyreparken/Badeland. Vi regner med at interessen for å bestille overnatting bare vil øke som følge av TV2 serien «Dyrepasserne» som starter fredag 11.mars og sendes fast hver fredag kl. 1930 frem til langfredag. Her gjelder det med andre ord å være på banen når Sørlandet og Dyreparken markedsføres i beste sendetid!

Januar var en noe roligere måned enn på samme tid i fjor, men det skyldes ene og alene at det var lite kapasitet som lå ute i bookingmotoren som følge av at det ble inngått nye tilbyderavtaler mellom overnattingsaktørene og VSB.

NÅ bookes sommerferien – på tide å komme på banen!

Det er nå fremover at bookingene av overnatting til sommerferien tar fart for alvor. Som overnattingsaktør er det nå det gjelder å komme på banen i forhold til å være bookbar i forbindelse med Visit Sørlandets markedsaktiviteter denne våren. Det er ikke noe poeng «å sitte på gjerdet» – legg ut ledig kapasitet slik at gjestene kan booke sommerferien sin nå.

For deg som ennå ikke har inngått avtale med VSB:  «No cure – no pay»

På møtet med Nasjonal Booking 4.januar ble næringen også presentert for de nye avtalebetingelsene for å være med i VSB. Utgiftene for å være med i VSB er basert på et «no cure – no pay» prinsipp: dvs. at du som tilbyder ikke har noen utgifter før du har gjort et salg. VSB tar 13 % provisjon av brutto omsetning.

For de tilbydere som ikke er del av en nasjonal kjede gir en avtale med VSB også åpningen for å bli bookbar på VisitNorway.com ved lanseringen av Book Norway (kommer før sommeren). VSB tar ikke noe ekstra provisjon for salg som går via Book Norway.

Ta kontakt med Elisabeth Høibo i VSB for å inngå avtale om booking:

elisabeth@visitsorlandet.com/tlf. 984 23 800

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s