Nye vandresider på visitnorway.com

Topptur til Nos - Anders Martinsen fotografer

Topptur til Nos - Anders Martinsen fotografer

 

Denne uken ble fase 1 av de nye vandresidene til visitnorway.com lansert. Fase 2 blir lansert i slutten av mars. Visit Norway har brukt mye tid på disse sidene, spesielt i forbindelse med utviklingen av en ny «Stifinner» funksjon.

Sidene presenterer 3 hovedkonsepter (som også er de hovedkonseptene som NCE jobber med ).

  • Basesferie = Hiking destinations
  • Guidede turer = Organised hikes (her ligger både kommersielle guidede turer og tilbud fra turoperatører)
  • DNTs fleredags turer = Hike from cabin to cabin

I tillegg har de lagt inn «hiking accomodation» for å kunne gi synlighet til de hotell/fjellstuer som er med, og også fordi bosted er viktig for forbrukere.

Sørlandet kommer opp når du klikker på «Hiking Destinations» og du kan da velge i kartet eller i menyen på venstre side. Innovasjon Norge har delt inn landet i regioner – og southern Norway består av Telemark og Sørlandet. (I tillegg er det også mulig for bedrifter/destinasjoner/reisemålsorganisasjoner å kjøpe seg inn i vandreprosjektet, og disse har også fått synlighet i kartet. På Sørlandet har Sirdal som destinasjon kjøpt seg inn i vandreprosjektet, og de har derfor fått en egen oppføring i kartet.)

Klikker man seg inn på «Sørlandet» kommer man til en artikkelside om Sørlandet. I artikkelen blir de ulike regionen presentert, med endel eksempler på vandreturer i hver region. Artikkelen skiller mellom fjellvandring og kystvandring, slik vi også har gjort i vandrekatalogen.

Til venstre for artikkelen finner du en en link med navn «Hiking offers». Visit Sørlandet har kjøpt en stor markedspakke i vandreprosjektet til Innovasjon Norge. Det betyr at vi får 4 produkter som får synlighet under «Hiking offers». Pr. idag ligger det kun tre produkter her, men dette vil bli rettet opp i fase 2.

Under artikkelen finner du stisøket. Stisøket henter informasjon fra databasen TellUs, og det er de lokale reisemålsorganisasjonene som har ansvar for å registrere og oppdatere informasjonen her. (se blogginnlegg om synlighet på nettsider)

Alle turer som ble registrert i Tellus før forrige frist har kommet med i stisøket. I stisøket kan man søke på blant annet vanskelighetgrad, varighet og type landskap, samt måned. Før lanseringen av fase 2 jobbes der lokalt med at ytterligere turer er registrert, og at de turene som allerede ligger inne i basen blir kvalitetssikret i henhold til kravene fra Innovasjon Norge.

I fase 2 vil det også bli integrert en rekke andre funksjoner. Blant annet vil bookingfasilitet legges inn øverst i høyre marg, sosiale medier innarbeides og innholdet generelt vil bli forbedret.

2 kommentarer om “Nye vandresider på visitnorway.com

  1. Tilbaketråkk: Twitted by padlofil

  2. Tilbaketråkk: Tweets that mention Nye vandresider på visitnorway.com « Visit Sørlandets Bransjeblogg -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s