Visit Sørlandet søker etter salgs- og markedsmedarbeider

Vår dyktige kollega Marit har gått over i ny stilling som daglig leder i Kristiansand og Oppland Turistforening. Vi søker derfor etter hennes etterfølger;

Vil du være med å styrke Sørlandet som reisemål?

Vi søker etter en salgs- og markedsmedarbeider med ”teft” og  stor lyst til å være med oss i arbeidet om å få flere gjester til Sørlandet.

Du har god forståelse for hva som rører seg i det norske reiselivsmarkedet, og du har høyere utdannelse innen salg og markedsføring.  Du er gjerne på grensen til ”geek” når det gjelder interesse og kunnskap om markedsføring i sosiale medier.

Jobben innebærer kontakt med et bredt spekter av aktører innen reiselivsbransjen, og du må derfor ha interesse og glede av å bygge langsiktige relasjoner.

Du får ansvar for kundeporteføljen i Visit Sørlandet Booking, og du vil ha en sentral rolle i planlegging og gjennomføring av markedsføringsaktiviteter mot det norske markedet.

Skriftlig søknad og CV sendes til daglig leder Heidi Sørvig på e-post: heidi@visitsorlandet.com., innen 12.desember.

For mer informasjon eller spørsmål; kontakt daglig leder Heidi Sørvig på telefon 480 37152.

Kort om oss:

Landsdelsselskapet Visit Sørlandet AS har ansvar for overordnet område- og profilmarkedsføring av Sørlandet som reisemål. Vi har kontorer i Sørlandets Kunnskapspark i Kristiansand, og i virksomheten inngår også bookingselskapet Visit Sørlandet Booking AS. Tilsammen er vi fem ansatte.

Visit Sørlandet AS ble formelt stiftet av Aust- og Vest Agder Fylkeskommune høsten 2009. Selskapet eies av Aust- og Vest Agder fylkeskommune, sentrale næringsaktører og kommuner i landsdelen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s