Nye markeder med «nasjonal booking»

Online booking av norske reiselivsprodukter

De fleste virksomheter i reiselivet på Sørlandet er kjent med at en splitter ny og brukervennlig bookingløsning er under utvikling og skal gjøre reiselivsnorge lett tilgjengelig for utenlandske og norske turister over nasjonale portaler som visitnorway.com. Den nye løsningen skal gjøre det mulig for våre turister og gjester alternativt å booke én enkelt overnatting eller flette sammen flere steder som sammen utgjør en rundreise, og det skal være mulig å booke overnatting, aktiviteter og billetter når alt er ferdig utviklet. Det unike med den nye løsningen er at vi skal kunne knytte sammen  flere destinasjoner i landet som har ulike online destinasjonsbookingssystem i bunn. Gjesten forholder seg til bestillingen med sin handlekurv som om vi alle er i en og samme butikk.

Den nye bookingløsningen vil kjennes igjen under flere navn. Visit Sørlandet Booking, som har hatt en aktiv rolle i utviklingen i kraft av vår pilot-rolle i BIT Reiseliv, har jobbet med «nasjonal booking» som prosjekt. Når bookingløsningen etterhvert går live, og da i første omgang som en applikasjon over visitnorway.com, vil dere kanskje høre mer om forholdet til «Book Norway». På sett og vis er dette samme sak. For å kunne drifte og vedlikeholde et så vidt stort system med så mange landsomfattende samarbeidspartnere både i dybde og bredde, er det nødvendig med en egen proff organisasjon med profesjonelle eiere. Derfor dannes nå Book Norway som et eget aksejselskap.

Book Norway vil samarbeide med lansdelsselskap som Visit Sørlandet og Visit Telemark osv. For Visit Sørlandet vil Book Norway være en tilleggskanal for distribusjon som vi vil kunne tilby våre samarbeidspartnere & tilbydere regionalt. De fleste tilbydere på Sørlandet av en viss størrelse i kapasitet og omfang vil ha glede av denne distribusjonsmuligheten. Visit Sørlandet Booking vil fortsatt sørge for salg og distribusjon over regionale reiselivsportaler som visitsorlandet.com og dyreparken.no.

Les mer om nyheter i norsk reiseliv og nasjonal booking / Book Norway især: www.bitreiseliv.no og http://bit.ly/aQDzhh

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s