Fototur på Sørlandet

Denne uken er fotograf Terje Rakke på Sørlandet for å ta bilder på oppdrag fra Innovasjon Norge. Visit Sørlandet har hengt seg på, og har fått lov til å være med å bestemme hvor bildene skal tas. Hensikten med fotograferingen er å få gode profilbilder av Sørlandet som kan brukes i nasjonal markedsføring av Norge og Sørlandet, men bildene vil selvfølgelig også bli brukt av Visit Sørlandet og av de lokale destinasjonene.

Turen startet i Risør på Sørlandet Feriesenter mandag. Den grå havtåka forsvant rett før ankomst, og det var strålende fotovær resten av dagen.

Turen gikk til «Lille-Thailand» ei lita strand ved Garmannsholmen – mellom Sørlandet Feriesenter og Risør – og Lyngør. Her ble det tatt bilder av det typiske sørlandske kystmiljøet som er så utrolig unikt her ute. Vi prøvde å fange essensen av Sørlandet – bading og lek på stranda, krabbefiske, hvite sørlandshus, båtferie, fiske, is på brygga, koselig miljø på Seilmakerfruens Kro. Det blir virkelig spennende å se resultatene!

Tirsdag formiddag var det fotografering på Sørlandet Feriesenter med campingliv som fokus. Deretter bar det til sjøs igjen – denne gang i havkajakk. Har fått meldinger om nok en deilig sommerdag østpå, så dette lover bra. Tirsdag ettermiddag er det Risør sin tur til å glinse. Hvit trehusidyll, Risørflekken og Stangholmen står på lista over foto-spots.

Onsdag beveger gjengen seg innover i landet. Først blir det sykling på Evje ved Troll Aktiv, deretter nasjonalt kulturlandskap ved Rygnestadtunet. Det blir nok også tid til litt knipsing på Sølvgården hotell. Torsdag kjører vi Brokke-Suleskarvegen over til Sirdal. Litt fotografering av reiseformen «rundreise med bil» før vi tar på oss vandresko og fjelltøy og tar en tur i fjellet. Sirdal Høyfjellshotell huser oss natt til fredag, før vi tar turen til Mandal og siste innspurt med sykkelbilder fra sommerbyen.

En spennende og innholdsrik uke med andre ord – og en fin forsmak på ferien som starter til helga for min del. Sender ønsker til værgudene om flott fotovær også resten av uka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s