Klart for «Sommerspillet» i Arendal

Lørdag 3.juli er det premiere på TV2 store sommersatsing «Sommerspillet». Dette går live fra Pollen i Arendal 8 lørdager fremover (med unntak av 9.juli – da sendes det på fredagen pga. fotball VM).

Programmet ledes av Sturla Berg Johannessen og Katharina Flatland. Med seg har de kjente gjester og artister, og publikum i de tusen hjem inviteres til å delta i det store «Sommerspillet». I hele juni har det vært filming og planlegging for å lage spennende og gode innslag fra hele Sørlandet som skal inngå i oppgavene som publikum skal løse i løpet av programmet.

Lørdagskveld fra Pollen i Arendal har vi et mål om at skal bli en «sørlandsk folkefest» som markedsfører Arendal og Sørlandet i det ganske land. Visit Sørlandet AS er inne som hovedsponsor av programmet, og vi ønsker gjennom dette å være med å bidra til å vise frem landsdelen i en av de to største tv-kanalene vi har til et bredt publikum. Vi skal gi publikum Sørlandet gjennom en hel sommer – som en bekreftelse for gjestene som alt har bestilt ferien sin om at de har gjort et riktig valg, trigging til «impuls kjøp» for de som ikke har lagt ferieplanene helt ennå, synliggjøring at Sørlandet også er verdt turen utenfor sommersesongen – og sist men ikke minst en påminnelse om at det er Sørlandet som bør være feriemålet neste år!

Premiere er lørdag 3. juli kl. 2000 på TV2.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s